Wie zijn WIj

 
Bianca van Leeuwen is de eigenaar van DogWalkTrail.

DogWalkTrail heeft 1 eigen accommodatie, de DogMountainInn en beheert daarnaast ook de MountainChalets.

Samen met Eva (gids en kantoor) en Katinka (manusje van echt alles) zullen wij jullie veilig door de bergen leiden, leuke activiteiten aanbieden en jou en je viervoeter een top verblijf geven.

Alle medewerkers hebben bij DogWalkTrail zowel intern als extern opleidingen gedaan om jullie op een zo goede mogelijke en veilig mogelijke manier te mogen begeleiden in de bergen, leuke activiteiten te kunnen bieden zowel op het land als op het water en alle medewerkers zijn goed opgeleid in EHBO voor mensen en natuurlijk ook voor de hond. Ook worden zij steeds weer verder opgeleid in hun kennis over hondengedrag.

Ieder jaar doet ieder van ons mee aan opfris dagen voor outdoor-activiteiten, EHBO voor mensen en dier en gaan we naar de opfrisdagen van het Salzburger Bergwanderfürhrer-Verband.

Op jullie vakantie komen jullie ook nog een leuk team aan opgeleide freelancers tegen. Zij komen af en toe assisteren bij eventuele activiteiten die we voor baas en hond bij de DogMountainInn aanbieden of gaan mee als gids op wandelingen. Een aantal van hun is ook deel van ons team in België en Nederland.
Terug naar boven