Nieuwe DogMountainInn

 
DogWalkTrail heeft sinds einde 2017 een eigen pension/appartementsgebouw. Het pand is omgebouwd tot een hond vriendelijke accommodatie.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
De DogMountainInn is eigendom van Bianca en François van DogWalkTrail. Het beheer is in handen van Alexandra en haar vrouw Irma. Zij wonen zelf ook in het gebouw. Daarnaast runnen zij samen de Bistro Skys Vergnügen (in de bar van de DogMountainInn) en is Alexandra ook inzetbaar als gids op de wandelingen.  

Bistro: Alexandra en Irma runnen in de bar dus een gezellige bistro. Ze bieden daar een aantal dagen per week heerlijke maaltijden aan en je kan er lekkere drankje krijgen.

Het eten in de bistro wordt bereidt met streek producten en lokaal scharrelvlees.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
De nieuwe DogMountainInn is  helemaal op honden en hun baasjes gericht. Voor de honden wil dat zeggen hond vriendelijke vloeren, echte hondenplekjes, volledig omheinde  tuin, leuke speel en honden badjes, doggy daycare, massages voor de honden.

Wil je zien ho dit alles tot stand is gekomen? www.myalbum.com/album/3aOcm9F9imcs

In de DogMountainInn zijn 4 appartementen.

De appartementen:

Appartement Bodhi’s Alpenglück  waar je het gevoel hebt in een almhut te logeren. (2 - 4 personen)

-Appartement Tikaani’s treehouse staat volledig in het teken van bomen (3 personen)

-Appartement Bucks “Wild West” geeft het idee van het wilde westen (2 tot 4 personen)

-Appartement Spirit of the mountain Utah waar je je echt in de bergen voelt  (4 tot 6 personen in combinatie met studio Sesi)

Bij appartement Utah kan je dus kiezen om Studio Sesi Snow er bij te huren. Daarmee maak je appartement nog een stuk groter.

-Studio Sesi Snow.  Sesi betekent sneeuw dus thema witte sneeuw wereld is sterk aanwezig (2 personen alleen icm met appartement Utah te huur)

Naast de normale verhuur van deze 4 appartementen gebruiken we de DogMountainInn ook voor onze groepsweken (zie www.dogwalktrail.com) Tijdens deze groepsweken krijgt elke deelnemer aan de week een eigen slaapkamer met eigen sanitair. (indien je met z’n 2-en boekt natuurlijk samen) Het kan wel zijn dat je met iemand anders de rest van het appartement deelt. In deze groepsweken gebruiken we een aantal slaapkamers die eigenlijk onderdeel uitmaken van de appartementen als aparte slaapkamer. Dit zijn de kamers Wolf, Soma en Ealuk.

Kamers:

-Soma’s iglo In de iglo staat alles in het teken van koude “Noorden” en de iglo’s en sledehonden (2 -4 personen)

-Ealuk ’s tipi (onderdeel van appartement Bucks) staat geheel in het teken van Indianen met hun tipi’s en kano’s. (2 personen)

-Wolf Den (onderdeel van appartement Tikaani) zegt het al, het hol van de Wolf geeft alles weer met wolven. (1 persoon)

Overige ruimtes:

-Doggy Day Care en Kiko:

De woonruimte van Irma en Alexandra heet Kiko en grenst direct aan de doggy day care. 
 
Nieuwe DogMountainInn
 
In de doggy day care ruimte zullen de honden worden opgevangen die niet alleen kunnen blijven op hun kamer of in het appartement. Hier zijn ze samen met eventuele andere oppashondjes en zal er op hun worden gepast door DogWalkTrail. De doggy day care moet altijd vooraf worden aangevraagd. Uitlaat service is ook mogelijk.

In de doggy day care staat een boekenkast met allerlei leesvoer voor hondengekken maar natuurlijk waar je ook andere boeken kunt lezen of lenen. Voor alle boeken die niets met honden te maken hebben is er een aparte kast. In deze kast kun je een boek uitzoeken en meenemen naar je appartement of kamer of de lounge natuurlijk. Indien het boek nog niet uit is mag je het wat ons betreft mee naar huis nemen. Het is leuk als je dan eventueel weer een ander boek achterlaat…. Zo hebben we elke keer weer nieuwe boeken voor de gasten om te lezen.

De informatie boeken over honden, hondengedrag en wolven willen we wel graag in het pand houden dus die graag na het lezen weer terug zetten.

Massage ruimte:

Tanja zal op aanvraag naar de DogMountainInn komen om de honden te masseren. Tevens kan Tanja ook mensen masseren. Dit kan op je eigen kamer of in je appartement.  Tanja is een Nederlandse dame en ook de opleiding tot Bergwanderführer heeft gedaan en die soms als freelancer bijspringt.
 
Nieuwe DogMountainInn
 
The Lounge:

In de Lounge is het mogelijk om lekker te ontspannen bij een haardvuurtje of lekker te genieten van hapje of een drankje. In de lounge kamer zijn leuke hoekjes en staan heerlijke hondenbedjes maar ook mooie ingebouwde benches zodat ieder hondje er toch bij kan zijn.
 
Nieuwe DogMountainInn
Terug naar boven