Pensionkamer Soma’s iglo

 
Pensionkamer Soma’s iglo
 
Soma is de hond van onze medewerkster Eva. Soma komt van een sledehonden farm in Noorwegen waar Eva haar mee heeft genomen nadat de toekomst van Soma niet helemaal zeker was op de farm. Soma is een kruising husky, malamute en herder. Het Noorderlicht, iglo’s en sledehonden zijn items die horen bij een echte sledehond. Aangezien we naast Soma bij het team nog al wat sledehonden hebben
(2 x husky’s, 2 x Malamute en een x van dit alles) vonden we Soma’s iglo wel toepasselijk.
 
Pensionkamer Soma’s iglo
 
In de iglo van Soma zal alles in het teken staan van “het Noorden”, sledehonden en iglo’s. Er is een groot familie bed in de vorm van 1 hoogslaper en opberg ruimte op hoogte en een 2p bed onder deze hoogslaper. Onder de hoogslaper is een gezellig zitbankje/hoekje gecreëerd . Je kunt deze kamer met maximaal 3 personen huren. De kamer is te bereiken via de hoofdingang en dus hoef je alleen maar de treden van het bordes bij de ingang op. Er staat een kleine waterkoker en koffiemachine en een klein elektrisch koelboxje om wat blikjes in koud te houden.
 
Pensionkamer Soma’s iglo
 
De kamer heeft tv en gratis Wifi.

Prijs: € 275,00 per persoon per week (inclusief ontbijt).
Exclusief 1x schoonmaakkosten € 40,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag) van maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen (is natuurlijk niet verplicht)

Je kunt gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.

Foto’s en filmpje van Soma’s Iglo: https://myalbum.com/album/CRew8PQ8XIl6
 
Pensionkamer Soma’s iglo
Terug naar boven