Servicepakketten

 
Pakketten
 
Heeft u al een volle auto en wilt u liever niet het beddengoed meeslepen dan is het mogelijk een linnenpakket te bestellen. Bij aankomst liggen er 1 grote en 1 kleine handdoek p.p. klaar voor uw verblijf en is uw bed opgemaakt. Komt u 2 weken dan is het natuurlijk mogelijk een nieuwe handdoeken set te vragen in het midden van uw verblijf. De kosten bedragen hiervoor € 15.00 p.p.

Ontbijt: Wij zorgen dat er op de afgesproken tijd een heerlijk ontbijt bij uw appartement wordt gebracht. Verse broodjes, boter, vleeswaren uit de streek, kaas en jam, gekookt eitje en een lekker sapje. Prijs: € 10,00 p.p.

Gourmetavond: tussen 17.00 en 18.00 uur bezorgen wij de gourmet-set, schalen met vlees en vis, een lekkere salade, sauzen, stokbrood met kruidenboter en wat rauwkost. Prijs: €30,00 voor 2 personen. Meerprijs vanaf 3de persoon € 10,00 p.p.

Fondue: Wij zorgen dat er tussen 17.00 en 18.00 uur een fonduepan een heerlijk eten aanwezig is. Een lekkere salade, sauzen, stokbrood met kruidenboter en vlees. Prijs: €30,00 voor 2 personen. Meerprijs vanaf 3de persoon € 12,50 p.p.

Borrelpakket: 1 klein flesje witte en 1 klein flesje rode wijn, 1 flesje frisdrank en gemixte borrelhapjes (nootjes/worstjes/kaasjes) Prijs: € 20,00 voor 2 personen.

Je kunt ook zelf drankjes en zakjes chips halen bij de bar en deze meenemen naar je kamer of appartement.

Houtpakket: gezellig de houtkachel aan? Bestel een net brandhout!  Prijs: € 7,50 voor 1 zak, incl. aanmaakblokjes.

Vlees voor de hond: Het is niet mogelijk om aan te geven welke vleessoorten je wilt. Het is wel mogelijk om aan te geven welke vleessoorten je hond (bijvoorbeeld vanwege een allergie) absoluut niet mag.
 
Prijs per kilo is á 6,00
 
Al het vlees wordt geleverd in diepgevroren kilo verpakkingen en bestaat uit gemalen vlees.
 
Al het vlees komt uit Oostenrijk en komt van scharreldieren. Ook het vlees van de slager (wat we af en toe hebben) komt van dieren die geboren en geslacht zijn in Oostenrijk en eventueel zelfs uit de streek. Je weet van dit vlees zeker dat het in de wei gelopen heeft.
 
Geef bij je reservering of in ieder geval ruim van te voren (2 weken) aan dat je vlees wilt bestellen.

Je kunt ook vlees zelf kopen bij tierfreund-auer.at

Doggy Day Care: Er is vanaf deze winter voor 5 dagen uitlaatservice te boeken. Op aanvraag is het in de winter is het mogelijk de hond maximaal 1 dag in de dagopvang bij de DoggyDayCare te brengen bij Alexandra en Irma in de DogMountainInn. Dit kan niet voor meerdere dagen geboekt worden. Deze dag en uitlaatservice moet altijd vooraf aangevraagd en geboekt worden.

Het uitlaten kan in de winter 5 dagen en in de zomer 2 dagen per week. Uitlaat service zal inhouden dat je hondje een korte ronde in de buurt van de DogMountainInn zal worden uitgelaten en lekker even kan uitrazen in de tuin van de DMI. Daarna gaat hij/zij weer terug naar de kamer of appartement. € 10,00 per dag. Voor eventueel de dag opvang in de DoggyDayCare is het € 20,00.

We hebben goede contacten met een dame in Taxenbach die dagopvang aanbied voor € 30,00 per dag per hond. http://www.beates-hundebetreuung.at
 
Pakketten
Terug naar boven