Bistro Sky’s Vergnugen

 
Bistro Sky's Vergnugen
 
Alexandra is de beheerder van de DogMountainInn en woont samen met haar vrouw Irma in het pand. Tevens pachten zij een gedeelte van onze lounge voor hun eigen Bistro "Sky's Vergnugen"
 
In de bistro zullen zij heerlijke gerechten aanbieden met bepaalde producten uit de streek. Dit betekent vlees van onze streek Pinzgau van het Pinzgauer rind, kaas en melkproducten uit onze naastgelegen dorpen en zoveel mogelijk streek producten van de biomarkt.
 
We hebben voldoende vegetarische gerechten die ook kunnen worden klaar gemaakt voor onze veganistische gasten.
 
(Natuurlijk is het mogelijk om bepaalde eenvoudige voedingsmiddelen die allergieën veroorzaken weg te laten uit de maaltijden. Helaas is het niet eenvoudig om te zorgen voor specifieke vervangende voedingsmiddelen. Deze moeten dan zelf worden mee gebracht. We kunnen deze dan klaar maken of bij ontbijt of lunch serveren. Mocht er niet in pannen worden gekookt vanwege een allergie dan raden we je aan om eigen pannen mee te brengen en zelf te koken in het eigen appartement)
 
Het ontbijt voor de pension gasten zal ook plaats vinden in "Sky's Vergnügen".

De honden zijn in de bistro natuurlijk ook welkom. De honden moeten tijdens het eten wel vast en we vragen ook aan de mensen die met een groep eten om de honden die alleen kunnen zijn even op de kamer te laten zo lang er gegeten wordt. Dit om ruzie onder de tafel te voorkomen. Zit je aan een eigen tafeltje is het geen probleem.
 
Facebook pagina van "Sky's Vergnugen" voor de leukste nieuwtjes:
https://www.facebook.com/dogmountaininn/
 
Prijzen:
 
Eten in de Bistro Sky's Vergnügen: van zondagochtend tot zaterdagochtend.
 
Ontbijt: € 7,50 voor basic ontbijt (brood, kaas,ham,jam, koffie en thee)
Alleen hoofdgerecht: vanaf € 15,00
Hoofdgerecht inclusief nagerecht: vanaf € 17,50
Voorgerecht (soep), hoofdgerecht en nagerecht: vanaf € 20,00
Dit zijn vanaf prijzen vanwege seizoen groenten en keuze vis/vlees/veganistisch/vegetarisch.

Sky Deluxe ontbijt: € 12,50 per ontbijt (meerdere keuze uit broodjes, verschillende soorten vlees en kaaswaren, meerdere soorten zoet beleg, fruit, sapjes, yoghurt, muesli, koffie, thee  enzovoorts)
 
Lunchpakketje: € 4,50
 
Op zaterdag (aankomst dag) Soep met broodjes: € 5,00
 
Het is mogelijk om al vooraf (bij je boeking) aan te geven welke maaltijden je wilt gebruiken gedurende je verblijf. Indien je dit doet ontvang je 10% korting op de bovenstaande prijzen.
 
Het is ook mogelijk om voor je eigen appartement broodjes te bestellen, gourmet, raclette of ontbijt te reserveren. Voor de appartementen of kamers met een eigen tuintje is het bovendien ook mogelijk een Grill pakket inclusief de BBQ te bestellen. Kijk bij pakketten voor de mogelijkheden.
 
Vanaf 16.00 uur is het mogelijkheid om kleine snacks kleine borrelhapjes te bestellen in de bar.
 
Op bepaalde dagen zullen we in de DogMountainInn speciale avonden organiseren. Grill avond in de gezellige tuin en kaas of vlees raclette avonden. En natuurlijk ook de beroemde Oostenrijkse avond en nieuw daarbij de Western avond….

Contact over eventuele speciale diëten kan via skysbistro@gmail.com

Facebook pagina van "Sky's Vergnügen" voor de leukste nieuwtjes 
https://www.facebook.com/dogmountaininn/
 
Bistro Sky's Vergnugen
Terug naar boven