Bistro

 
Bistro
 
Op de begane grond van de DogMountainInn vind je de bistro.

De bar is altijd open, indien wij aanwezig zijn kan je gewoon bestellen indien wij er niet zijn mag je je drankje gewoon zelf pakken. In beide gevallen ligt er een turflijstje wat we aan het einde van de week met je afrekenen.

In de wintermaanden december, februari en maart en de zomermaanden juli, augustus  bieden we 2 maal per week avondeten aan. Deze maaltijden bestaan uit lekkere gerechten met producten uit de streek. Dit betekent vlees van het Pinzgauer rund, kaas en melkproducten uit onze naastgelegen dorpen en zoveel mogelijk streek producten van de bio markt.

We hebben voldoende vegetarische gerechten die ook kunnen worden klaar gemaakt voor onze veganistische gasten.

Aangezien we maar een kleine bistro hebben en deze ook alleen voor onze eigen huisgasten is en daarbij ook maar een kleine keuken hebben is het voor ons helaas onmogelijk om rekening te houden met alle wensen bij de wat gecompliceerdere diëten. Heb je een eigen appartement dan kan je natuurlijk gewoon in je eigen appartement koken. Vegetarisch en veganistisch is geen probleem.

In je appartement vind je in de info map adressen waar je kan eten of af kunt halen.
De honden zijn in de bistro natuurlijk ook welkom. De honden moeten tijdens het eten wel vast en we vragen ook aan de gasten die met een groep eten om de honden die alleen kunnen zijn even in het appartement of op de kamer te laten zo lang er gegeten wordt. Dit om ruzie onder de tafel te voorkomen. Wil je niets eten of drinken dan ben je nog steeds van harte welkom in de bistro om lekker te relaxen!

Prijzen:
Hoofdgerecht + nagerecht € 22,50
Het is ook mogelijk om voor je eigen appartement gourmet, raclette, grill pakket inclusief de BBQ te bestellen. Kijk bij pakketten voor de mogelijkheden. Via de bakker kan je broodjes laten bezorgen.
 
Bistro
 
Bistro
 
Bistro
Terug naar boven