Appartement Bucks

Film Appartement Bucks

 
Bucks was de oudste hond (een Golden retriever) van (oud) medewerkers Alexandra en Irma. Daarnaast heeft Bianca een voorliefde voor Western en wilde graag dat alle hondjes die ooit gestart zijn bij het project DogMountainInn erbij betrekken, Bianca vond dan ook de naam Bucks goed bij het thema Western passen dus zodoende dat Bucks mag pronken in zijn Wild West wereld.
 
Appartement Bucks
 
Appartement Bucks is een klein appartement voor 2 tot 4 personen en bevindt zich op de bovenste verdieping van de DogMountainInn. Het appartement heeft 3 kamers. Vanuit de gang van de DogMountainInn kom je in een halletje waarin je rechtsaf door een echte Wild West barndeur naar de woonkamer gaat en vanaf daar door naar de keuken kan waar zich ook nog eens een überromantische hoogslaper bevindt.

Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je toegang tot het balkon.

Ga je in het eerste halletje van het appartement linksaf dan kom je in slaapkamer Ealuk. Deze kamer heeft een 2-persoonsbed wat iets verhoogd is waardoor er onder het bed een honden bed is ontstaan. De plaats kan ook afgesloten worden zodat er een bench ontstaat. Aan de zijkant is er onder het bed plaats voor het opbergen van spullen. Naast het bed is een kleine tipi geplaatst wat dient als honden bed voor de hele kleine hondjes. Ook vanuit deze kamer heb je toegang tot het balkon.

Prijzen Appartement Bucks:
Winter 24 december – 25 maart
€ 795,00 per week

Voorjaar 25 maart – 27 mei
€ 645,00 per week

Zomer 27 mei – 30 september
€ 725,00 per week

Najaar 30 september – 23 december
€ 525,00 per week

Exclusief 1x schoonmaakkosten € 65,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.
Vanaf 2023 gaat de toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n. bedragen
 
Appartement Bucks
 
Appartement Bucks
 
Appartement Bucks
 
Appartement Bucks
 
Terug naar boven