Appartement
Bucks Wild West

 
Bucks was de oudste hond (een Golden retriever) van de beheerders Alexandra en Irma. De eigenaresse heeft een voorliefde voor Western en wilde graag dat alle hondjes die ooit gestart zijn bij het project DMI erbij betrekken, Bianca vond dan ook de naam Bucks goed bij het thema Western passen dus zodoende dat Bucks mag pronken in zijn Wild West wereld.
 
Appartement Bucks Wild West
 
Appartement Bucks is een klein appartement voor 2 tot 4 personen en bevindt zich op de bovenste verdieping van de DogMountainInn. Het appartement heeft 3 kamers. Vanuit de gang van de DogMountainInn kom je in een halletje waarin je rechtsaf door een echte Wild West barndeur naar de woonkamer gaat en vanaf daar door naar de keuken kan waar zich ook nog eens een überromantische hoogslaper bevindt.
 
Appartement Bucks Wild West
 
Vanuit de huiskamer en de keuken heb je toegang tot het balkon.

Ga je in het eerste halletje van het appartement linksaf dan kom je in slaapkamer Ealuk. Deze kamer heeft een 2-persoonsbed wat iets verhoogd is waardoor er onder het bed een honden bed is ontstaan. De plaats kan ook afgesloten worden zodat er een bench ontstaat. Aan de zijkant is er onder het bed plaats voor het opbergen van spullen. Naast het bed is een kleine tipi geplaatst wat dient als honden bed voor de hele kleine hondjes.
 
Appartement Bucks Wild West
 
Naast het leuke smalle maar lange terras kun je ook op de begane grond gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.

Prijs: € 695,00 per week Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt. maandag) van maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen (is natuurlijk niet verplicht)
 
Appartement Bucks Wild West
 
Appartement Bucks Wild West
Terug naar boven