Appartement
Spirit of the mountain Utah

 
François en Bianca (eigenaren van de nieuwe DogMountainInn) hebben 15 jaar lang een Malamute met de naam Utah gehad. Haar officiële naam was Spirit of the mountain Utah. Helaas hebben we haar in mei 2017 moeten laten gaan. Dus haar appartement moest iets worden met bergen. De voorliefde van haar en haar baasjes.
 
Appartement Spirit of the mountain Utah
 
Het appartement Utah is een appartement dat je het gevoel geeft in de bergen te zijn. Sta je op het balkon dan kijk je natuurlijk ook echt uit op de prachtige bergwereld. Binnen vindt je een heel ruim appartement voor 2 personen echter dit appartement is ook prima geschikt voor een gezin. Er is een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed en is er de mogelijkheid om in een walk-in closet/bed te slapen...
 
Appartement Spirit of the mountain Utah Appartement Spirit of the mountain Utah
 
Daarnaast beschikt het appartement over een ruime badkamer met apart douche en bad en wc en wastafel.
De huiskamer is ruim en heeft een gezellige houtkachel, direct aan de huiskamer vast bevindt zich een grote keuken met eettafel bovendien is er vanuit de huiskamer  een balkon met uitzicht op de bergen.
 
Appartement Spirit of the mountain Utah
 

De keuken beschikt over oven, afwasmachine, 4-pitskookplaat, koelkast met vriesvak, senseo en waterkoker. (Mocht je gebruik willen maken van een magnetron of “normale koffiemachine” kun je dit ruim van te voren aanvragen. We kunnen dit dan waar mogelijk uitlenen) Het appartement ligt gelijk aan de hal bij de ingang van de DogMountainInn en heeft dus slechts 5 kleine traptreden van het bordes als toegang. Vlak voor de toegang rechts is een groot en ruim privé dakterras (dus alleen te gebruiken door gasten uit appartement Utah). Het terras is omheind d.m.v. een muur en hek. Je kan het appartement zowel van binnenuit het gebouw betreden als via het dakterras buitenlangs.

Dit appartement heeft leuke hondenbedden en een ingebouwde bench, water en voer bakken ter beschikking.

Het appartement heeft tv en gratis Wifi

Natuurlijk kan je gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het  terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.
 
Appartement Spirit of the mountain Utah
 

Mocht je de beschikking willen hebben over meer dan 1 slaapkamer dan is het appartement uit te breiden door appartement Sesi’s Snow erbij te huren. Dit appartementje kan middels het openen van een tussen deur worden toegevoegd aan appartement Utah. Dus mocht je appartement Utah en Sesi beiden (speciale combi prijs) huren dan heb je een zeer ruim appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamers, grote keuken en woonkamer met een ruim balkon, een groot dakterras.  

Rechts van het bordes is nu een heel groot terras ontstaan wat vanaf het voorjaar direct bereikbaar is vanuit het appartement. Het raam wordt vervangen door een deur.

Foto’s van appartement Utah https://myalbum.com/album/mpw5YkRTRguE
 
Appartement Spirit of the mountain Utah
 
Prijs: € 950,00 per week. Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag) van
maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingens (is natuurlijk niet verplicht)

In combinatie met appartement Sesi met klein serenade balkonnetje

Prijs: € 1.250,00 per week. Exclusief 1x schoonmaakkosten € 75,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.
 
Appartement Spirit of the mountain Utah
Terug naar boven