Appartement
Bodhi’s Alpenglück

 
Bianca (één van de eigenaren van DogWalkTrail) is het bedrijf gestart dankzij haar hond Bodhi een Akita Inu. Bodhi verhuisde met Bianca van een bovenwoning naar een heerlijk huis in de Ardennen en uiteindelijk naar de Oostenrijkse Alpen. Samen verkenden zij de Oostenrijkse Alpen om uiteindelijk daar te blijven en samen gasten met hun viervoeters door de bergen te begeleiden. De naam Bodhi’s Alpenglück staat voor het geweldige leven wat Bodhi bracht aan Bianca.
 
Bodhi’s Alpenglück
 
In appartement Bodhi ’s Alpenglück waarin je het gevoel hebt op een alm te slapen in een echte Oostenrijkse berghut bevinden zich een ruime slaapkamer met een 2-persoons bed in de vorm van een soort van bedstee en de mogelijkheid voor 2 slaapbedden. Direct aan de de slaapkamer bevindt zich de eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet.
 
Bodhi’s Alpenglück Bodhi’s Alpenglück
 
De eethoek en keuken (met afwasmachine, oven, senseo, waterkoker en ijskast met vriesvakje) hebben een leuke Oostenrijkse stube uitstraling en geeft je het gevoel in een gezellige Oostenrijkse hut te verblijven met daarin natuurlijk een echte houtbrander voor een gezellig vuurtje. Bij het appartement hoort ook klein privé tuintje/terras. Het appartement heeft een direct toegang naar buiten maar er is ook een toegang van binnenuit het gebouw. Het appartement bevindt zich op de begane grond en je hebt dus geen trappen nodig behalve het paadje met 2 lage treden naar de ingang.
 
Bodhi’s Alpenglück
 
(vanwege beperkte ruimte in de keuken is er geen magnetron en “normale” koffie machine aanwezig, op aanvraag kunnen we deze wel uitlenen. Geef dit ruim van te voren even aan)
 
Bodhi’s Alpenglück
 
Het appartement heeft tv en gratis Wifi.

Het appartement heeft een “Gemutliche” zithoek met leuke hondenbedden en waterbakken
voor onze 4-benige gasten.
 
Bodhi’s Alpenglück
 
Natuurlijk kan je naast de eigen tuin ook gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.

Foto’s van het appartement: https://myalbum.com/album/zMi88ZNA3IfO

Prijs: € 800,00 per week. Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag)
van maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen (is natuurlijk niet verplicht)
 
Bodhi’s Alpenglück
Terug naar boven