Appartement Bodhi

Film Appartement Bodhi

 

Bianca is DogWalkTrail gestart dankzij haar hond Bodhi een Akita Inu. Bodhi verhuisde met Bianca van een bovenwoning in Nederland naar een heerlijk huis in de Ardennen en uiteindelijk naar de Oostenrijkse Alpen. Samen verkenden zij de Oostenrijkse Alpen om uiteindelijk daar te blijven en samen gasten met hun viervoeters door de bergen te begeleiden. De naam Bodhi staat voor het geweldige leven wat Bodhi bracht aan Bianca.

 
In appartement Bodhi waarin je het gevoel hebt op een alm te slapen in een echte Oostenrijkse berghut bevinden zich een ruime slaapkamer met een 2-persoonsbed. Direct aan de de slaapkamer bevindt zich de eenvoudige badkamer met douche, wastafel en toilet.

De eethoek en keuken (met afwasmachine, oven, senseo, waterkoker en ijskast met vriesvakje) hebben een leuke Oostenrijkse stube uitstraling en geeft je het gevoel in een gezellige Oostenrijkse hut te verblijven met daarin natuurlijk een echte houtbrander voor een gezellig vuurtje. Bij het appartement hoort ook klein privé tuintje/terras. Het appartement heeft een direct toegang naar buiten maar er is ook een toegang van binnenuit het gebouw. Het appartement bevindt zich op de begane grond en je hebt dus geen trappen nodig behalve het paadje met lage treden naar de ingang.

Het appartement heeft tv en gratis Wifi.

Het appartement heeft een “Gemutliche” zithoek met leuke hondenbedden en waterbakken voor onze 4-benige gasten.

Prijzen Appartement Bodhi:
Winter 23 december – 23 maart
€ 1050,00 per week

Voorjaar 23 maart – 25 mei
€ 825,00 per week

Zomer 25 mei – 28 september
€ 995,00 per week

Najaar 28 september – 21 december
€ 725,00 per week

Exclusief 1x schoonmaakkosten € 75,00 en € 2,05 toeristenbelasting p.p.p.n.
 
Appartement Bodhi
 
Appartement Bodhi
 
Appartement Bodhi
 
Appartement Bodhi
 
Appartement Bodhi
 
Appartement Bodhi
 
Appartement Bodhi
 
Foto ’s van het appartement: https://myalbum.com/album/zMi88ZNA3IfO
Terug naar boven