Huurvoorwaarden DogMountainInn

 
De verhuurperiode is altijd per week en van zaterdag tot zaterdag. Buiten het hoogseizoen kan hier in overleg vanaf geweken worden. Aankomst vanaf 16.00 uur en vertrek op zijn laatst 10.00 uur. Kom je eerder dan kan je in de lounge van de DogMountainnInn wachten tot de kamer of het appartement klaar is. Vertrek je aan het einde van de week voor 09.00 uur dan kun je uitchecken op vrijdagavond. Je bent verplicht de informatie map door te nemen.

Huisvuil bij vertrek buiten zetten (zie informatie map)

Mocht je deelnemen aan de wandelingen dan graag even de voorwaarden op onze dogwalktrail.com site doorlezen. Deze zijn ook geldig als je elders een accommodatie hebt gehuurd maar wel op onze wandeling meeloopt.

In principe gebruik je eigen bedlinnen en handdoeken tijdens het verblijf. Handdoeken en beddengoed zijn ook te huur. Het is mogelijk een pakket te huren a € 20,00 p.p. (1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekbedovertrek, kussensloop en onderlaken)

Er ligt alijd een set keukenlinnen. (hand/thee doek, dweil, vaatdoek) Breng eigen dekens of lakens mee als de hond op het bed of op de bank mag slapen. We hebben allemaal leuke hondenbedden maar indien je hond op
jouw bed mag dan ben je wel verplicht hierop een kleed te leggen.

Gebruik van TV, stereo en andere apparaten in het appartement is toegestaan echter op eigen risico. Er is gratis WIFI aanwezig.

Huurder vrijwaart verhuurder voor alle gevolgen van verlies of in ongerede raken van goederen ten gevolge van diefstal en/of inbraak.

Huurder is aansprakelijk voor alle schade door deze of medehuurders of honden toegebracht aan huis, tuin en/of inboedel en is verplicht deze bij de verhuurder te melden.

Honden van te voren laten inenten tegen rabiës (hondsdolheid), in Oostenrijk is dit verplicht en moet je hiervan eventueel aan de bevoegde instanties bewijs kunnen overleggen, ontwormen, ontvlooien en behandelen tegen teken.

Honden zijn gratis bij ons. Daarvoor verwachten wij dat je tijdens de week het appartement enigszins schoonhoudt en bezemschoon oplevert aan het einde van het verblijf. Dit scheelt de scoonmakers enorm in de tijd. Hierdoor kunnen we de schoonmaakkosten onder controle houden.

In het appartement zijn maximaal 2 honden welkom (meer in overleg). In principe is het geen probleem meer dan 2 honden mee te brengen maar we willen in het gehele pand en op het terrein de hoeveelheid honden niet te groot laten worden. Dus wil je met 4 honden komen is het verstandig om op tijd te reserveren.

In de dorpen en/of andere openbare gelegenheden de hond(en) altijd aanlijnen. Eventuele hondenpoep op het terrein en buiten het terrein zelf opruimen, maar niet door het toilet spoelen.

Het is absoluut verboden de honden los te laten in de weilanden om en nabij de DogMountainInn. Sowieso is er in Oostenrijk een aanlijnplicht! Met een grote concentratie honden op het terrein is het van zeer groot
belang dat de omwonenden geen last hebben van de honden. Hondenpoep te allen tijde opruimen en in de daarvoor bedoelde afvalbakken deponeren. Boeren zijn erg alert op eventuele honden in hun weiland. Koeien kunnen ziek worden van de uitwerpselen van de honden.

Gehele gebouw is niet roken!

Betalingsvoorwaarden:

Bij boeking dient het op de factuur vermelde aanbetalingsbedrag binnen 14 dagen bij ons op de rekening te zijn overgemaakt. Het resterende bedrag dient 4 weken voor aankomst bij ons op de rekening te zijn bijgeschreven. De aanbetaling bedraagt 25% van het totale factuur bedrag. De eventuele bankkosten (overschrijvingskosten) zijn voor rekening van de huurder, de boeking is pas definitief wanneer de aanbetaling bij ons op de rekening is bijgeschreven.

Boek je last minute (vanaf 4 weken voor aankomst) dan dient het gehele factuur bedrag in zijn geheel en per direct te worden voldaan.

Bij annuleren tot 6 weken voor aankomst betaal je 25% van het totaalbedrag, bij annulering 6 tot 4 weken voor aankomst betaal je 50% van het totaalbedrag en als je binnen 4 weken voor vertrek annuleert zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen.

Indien wij het appartement na de annulering alsnog kunnen verhuren voor het totale bedrag krijg je tot op dat moment gedane betalingen onder voorbehoud retour.

Vertrek eerder dan overeengekomen leidt ongeacht de oorzaak of aanleiding niet tot restitutie van de gehele of gedeeltelijke huursom en kosten voor en eindschoonmaak en toeristenbelasting. Betaling van een borg bij aankomst (€ 100,00) deze wordt bij vertrek terugbetaald onder aftrek van de kosten voor :

1. Eindschoonmaak (afhankelijk van je appartement/kamer)

2. toeristenbelasting € 2,00 p.p.p.n.

3. inhouding (voor het toereikende deel ) i.g.v. door verhuurder geleden schade voor/door herstel, vervanging en/of waardevermindering.

Stroom is bij de prijs inbegrepen tot € 10,00 per dag.

Dit betekent dat alles wat meer verbruikt wordt nog wordt verrekend. Bij normaal stroom verbruik en milieu vriendelijk gebruik van de elektriciteit wordt deze niet overschreden.

Wij willen erop wijzen dat boekingen die je via het internet maakt bindend zijn.

Na je boeking ontvang je van ons het volgende:

Factuur, bevestiging en routebeschrijving.
Terug naar boven