Pensionkamer Ealuk’s Tipi

 
Ealuk is de Saarloos Wolfhond van onze medewerkster Annuska. De naam van Ealuk is een indianen naam en haar echte wolfachtige uiterlijk speelt in de indianen wereld in vele plaatjes een grote rol. Meer dan genoeg redenen om deze kamer Ealuk’s tipi te noemen.
 
Pensionkamer Ealuks Tipi
 
Ealuk ’s Tipi is een kamer die geheel in het teken staat van Indianen met hun tipi’s en kano’s. DogWalkTrail is ooit begonnen in de Ardennen en daar speelden tipi tenten en kanovaren met de hond een grote rol. Dit doen we overigens nog steeds bij DogWalkTrail België. …

De kamer heeft een 2-persoonsbed wat iets verhoogd is waardoor er onder het bed een honden bed is ontstaan. De plaats kan ook afgesloten worden zodat er een bench ontstaat. Aan de zijkant is er onder het bed plaats voor het opbergen van spullen. Naast het bed is een kleine tipi geplaatst wat dient als honden bed voor de hele kleine hondjes. De kamer heeft  een eigen douche en een toilet en een eigen balkon. Er staat een kleine waterkoker en koffiemachine en een klein elektrisch koelboxje om wat blikjes in koud te houden.
 
Pensionkamer Ealuks Tipi
 
Er zijn naast de leuke honden bedden ook water en voerbakken aanwezig. Kortom ook de hond kan heerlijk genieten van de vakantie. De kamer heeft tv.

Natuurlijk kan je gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het  terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.
 
Pensionkamer Ealuks Tipi
 
Foto’s van deze kamer: https://myalbum.com/album/wqBWi0sI9nmE

Prijs: € 250,00 p.p. per week inclusief ontbijt. Exclusief 1x schoonmaakkosten € 40,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

Gratis Wifi

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag) van maximaal 2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingens (is natuurlijk niet verplicht)

Ealuk kan ook uitstekend samen met appartement Bucks worden gehuurd.

Uitbreidingsmogelijkheid met appartement Bucks:

In het 1e halletje kan je naast naar links naar Kamer Ealuk ook rechts naar Appartement Bucks. Het is dus mogelijk om met 4 personen in appartement Bucks te verblijven door pensionkamer Ealuk er bij te huren. Door het 1e halletje hoef je ook als je pensionkamer Ealuk en Bucks samen huurt niet over de gang om van de ene naar de andere te komen.

Prijs kamer Ealuk in combinatie met appartement Bucks (in dit geval is er bij Ealuk dan geen ontbijt inclusief): € 695,00 per week  Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.
 
Pensionkamer Ealuks Tipi
Terug naar boven