Appartement
Bucks Wild West

 
Bucks was  de oudste hond (een Golden retriever) van de beheerders Alexandra en Irma. De eigenaresse heeft een voorliefde voor Western en wilde graag dat alle hondjes die ooit gestart zijn bij het project DMI erbij betrekken, Bianca vond dan ook de naam Bucks goed bij het thema Western passen dus zodoende dat Bucks mag pronken in zijn Wild West wereld.
 
Appartement Bucks Wild West
 
Appartement Bucks is een klein appartement/studio  voor 2 personen en bevindt zich op de bovenste verdieping van de DogMountainInn. Het appartementje heeft 2 kamers. Vanuit de gang van de DogMountainInn kom je in een halletje waarin je rechtsaf naar het toegangshalletje kan van Appartement Bucks.
 
Appartement Bucks Wild West
 
De hal wordt afgesloten van het halletje van Bucks d.m.v. een leuke western barn deur. Vanuit dit halletje kan je en naar de douche en toilet en naar de gezellige huiskamer. In appartement Bucks Wild West is alles ingericht met het thema Wild West. De huiskamer heeft toegang tot een balkon. Aan de huiskamer grenst de ruimte met het keukengedeelte en het slaapgedeelte. Bij het keukengedeelte is ook weer een balkondeur aanwezig. Slapen doen je in een uit de kluiten gewassen hoge bedstee... Wild West romantiek!
 
Appartement Bucks Wild West
 
Het  appartement heeft leuke hondenbedden en water/voerbakken voor onze 4-benige gasten.

Naast het  leuke smalle maar lange terras kun je ook op de begane grond gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het  terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.

Prijs: € 635,00 per week Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

(zie hier onder naar de mogelijkheid tot uitbreiding)

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt. maandag) van maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen  (is natuurlijk niet verplicht)
 
Appartement Bucks Wild West
 
Uitbreidingsmogelijkheid appartement Bucks:

In het 1e halletje kan je ook links naar Pensionkamer Ealuk. Het is dus mogelijk om met 4 personen in appartement Bucks te verblijven door pensionkamer Ealuk er bij te huren. Deze kamer heeft zijn eigen douche en toilet. Door het 1e halletje hoef je ook als je pensionkamer Ealuk en Bucsk huurt niet over de gang om van de ene naar de andere te komen. Je kunt dit halletje afsluiten van de gang met een deur.

Prijs appartement Bucks in combinatie met Pensionkamer Ealuk (dan geen ontbijt inclusief):
€ 695,00 per week 
Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

Kleine variant van deze constructie is dan de slaapkamer in appartement Bucks.

Grote variant is Bucks samen met Ealuk.
Terug naar boven