Studio Sesi Snow

Deze studio is alleen icm met appartement Utah te huur. Dus indien je een 2e slaapkamer en daarbij een aparte douche/wc wilt hebben dan huur je en appartement Utah en daarbij Studio Sesi.

Sesi is de jongste Malamute van François en Bianca en heeft officieel de naam Sesi Snow. Sesi is dol op de sneeuw. De fokker had als leuk idee om alle hondjes van moeder Snow dan ook te vernoemen naar iets met sneeuw. Sesi heeft net als Tikaani ook een Inuit naam en deze betekent dan ook sneeuw dus het thema is wit en sneeuw in deze studio.
 
Studio Sesi Snow
 
In studio (klein appartement) Sesi’s Snow begeef je je in een witte wereld. Het is een klein maar heel knus studiootje met schuine dak waar je een kleine gezellige huiskamer hebt en een slaapkamer met daaraan vast een kleine badkamer met douche en wc. Op aanvraag is het mogelijkheid om een klein mini koelkastje te laten plaatsen om een fles drinken en wat beleg koud te houden. Er is dus geen keuken in deze studio. Dus voor koken ben je aangewezen op de keuken van appartement Utah of bistro Sky’s Vergnugen of op een restaurant in het dorp of de nabije omgeving.
 
Studio Sesi Snow
 
De studio heeft leuke hondenbedden en waterbakken. Mocht je graag een bench willen lenen dan kun je dit aanvragen.

De slaapkamer heeft tv waarop je dvd kan kijken en er is natuurlijk gratis Wifi.

Je kunt gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge...
 
Studio Sesi Snow
 
Foto’s van Sesi Snow: https://myalbum.com/album/QP9OKdJUhoFX

Prijs appartement Utah : € 950,00 per week. Exclusief 1x schoonmaakkosten € 60,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

Prijs appartement Utah met Studio Sesi: € 1.250,00 per week. Exclusief 1x schoonmaakkosten
€ 75,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag) van maximaal 2 ½ uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen (is natuurlijk niet verplicht)
 
Studio Sesi Snow
Terug naar boven