Samenwerking DogWalkTrail
en ActieveHonden
 
Samenwerkende bedrijven
 
Sinds 2014 werken we samen met de online shop ActieveHonden.com en dit betekent dat er een korting is als je met de door ons ontvangen flyer iets gaat kopen bij ActieveHonden.com. De korting flyer ontvang je als je een actieve vakantie boekt bij DogWalkTrail Oostenrijk. Bij een aanschaf bedrag boven de € 50,00 krijg je 10% korting. Dit geldt alleen voor de personen die daadwerkelijk bij DWT in Oostenrijk zijn geweest. Om misbruik te voorkomen moeten ze dus wel checken of dit ook daad werkelijk gebeurd. De flyer is dus je persoonlijke kortingskaart.

Als je bij ActieveHonden een aanschaf doet ontvang je bij een bedrag boven de € 50,00 een kortingskaart in de vorm van de flyer. Deze flyer geeft de persoon die het pakket heeft ontvangen een korting van 5 euro op een extra activiteit bij DogWalkTrail in Oostenrijk. Je moet dus de flyer mee brengen naar Oostenrijk zodat we deze korting kunnen aftrekken van de activiteit. Een extra optionele activiteit kun je inleveren op de activiteiten die je boekt naast een programma zoals de dogmountaininn experience of een activiteit die je boekt vanuit onze dogloghome.com of appartementBodhi.com of van welke accommodatie dan ook. Heb je een volledig geboekte reis dan kun je het gebruiken voor de toeristenbelasting of schoonmaak kosten.

Kijk op Dogwalktrailaustria.com voor de mogelijkheden
 
Samenwerking met IkSup
 
Samenwerkende bedrijven
 
In 2015 zijn we begonnen met een samenwerking met iKSup van Ingrid Kroon. Na bijna 18 jaar kanovaren met de hond leek het ons ook heel leuk om samen met Ingrid het suppen met de hond aan te bieden. Sinds een aantal jaren biedt Ingrid dit aan op de Loosdrechtse Plassen. Inmiddels hebben we nu al een paar jaar zeer geslaagde waterspektakels georganiseerd onder de naam Utah Waterspektakel waarbij we naast het oude vertrouwde kanovaren ook gaan Suppen. Maar dit doen we nu ook alweer 2 jaar in in Oostenrijk. Op het meer kun je  kennis maken met het suppen en kanovaren en hebben we ook nog het waterfietsen. Je kunt in Oostenrijk proeven van het suppen en kanovaren en in Nederland kun je tijdens ons Waterspektakel langere tochtjes maken of je kunt bij iKSup al eens een honden-sup boeken.

Wil je voor die tijd even proeven aan het suppen dan is er in november de mogelijkheid om al eens op een sup staan op het “droge” tijdens de DogWalkTrail Doghappening en mocht dat niet lukken is er een herkansing op het Animal Event. Bij de stand van DogWalkTrail kan je je inschrijven voor een stukje kanovaren met DogWalkTrail of rondje suppen bij iKSup.

En bij DogWalkTrail hebben nog meer leuke plannen om te suppen met Ingrid maar dat zullen we jullie zeker laten weten als het zover is.

Kijk voor meer informatie over de bedrijven en materialen die wij gebruiken bij DogWalkTrail op onze outdoordogwalkshop. Bergans of Norway, Eqdog en Ruffwear zijn de merken en bedrijven die wij gebruiken voor onze outdoor activiteiten voor de outdoor dog en baas.

Ruffwear
 
Samenwerking met Carnivoer:
 
Samenwerkende bedrijven
 
Carnivoer is in Nederland het adres voor hondenvoer voor je trouwe viervoeter.
 
Het alternatief voor vers vlees is Carnivoer2go. Dit kun je mee nemen op reis. We hebben beperkte voorraad te koop bij ons voor het geval je op een hut wilt slapen of wanneer je hond gewend is om carnivoer te krijgen. Onze vrienden Erwin en Edith Van Geitenbeek  en Willem Kooijman zijn de oprichters van Carnivoer.
 
Meer info over Carnivoer en verkooppunt: Carnivoer.com
 
DogWalkTrail steunt:
 
Samenwerkende bedrijven>
 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
 
In de DogLogHomes en in de DogMounTainInn zullen wij een spaarpot neerzetten. Mocht u ook vinden dat deze stichting goed werk doet dan zouden wij jullie willen vragen om 1 euro te doneren aan deze stichting.
De opbrengst gaat eens in de zoveel maanden naar Suze Steenbergen die zich inzet voor de honden in Bosnië. Naast deze actie steunt DogWalkTrail al enige instanties in Nederland die zich kommeren om de Nederlandse honden in nood. Toch willen wij Suze ook heel graag helpen met al het goede werk wat zij doet in Bosnië. Lees er zelf meer over in het stukje hieronder of via hun site.

De missie van SDB is het verbeteren van het dierenwelzijn in Bosnië en het op humane wijze beperken van de zwerfdierenpopulatie. Bedrijfsprofiel Stichting Dierenopvang Bosnië richt zich vooral op het structureel oplossen van het probleem in het land zelf. Door sterilisatie, educatie en samenwerking met lokale organisaties en overheid richten wij ons op een constructieve en toekomstgerichte manier van werken. Aandacht voor de oorzaak Wij zijn geen voorstander van het meenemen van een groot aantal honden, omdat wij van mening zijn dat dit niet de oplossing is. Beter is om de aandacht te richten op de oorzaak.

Maar wij nemen wel een beperkt aantal honden mee naar Nederland, volgens voorgeschreven procedures voor transport van gezelschapsdieren, die op een zorgvuldige wijze worden geplaatst. Onze nazorg is voor het leven! Strikt plaatsing beleid Alle dieren die door ons worden aangeboden ter adoptie worden alleen door ons zelf geplaatst. Ons plaatsingsbeleid is strikt; een uitgebreid gesprek, ontmoeting met de hond en het gastgezin en een huisbezoek gaan vooraf aan de eventuele adoptie.

Mocht u vragen hebben over onze manier van werken, dan vinden wij het zeer prettig als u contact met ons op neemt: 06-46198579
(Suze) of 06-12919194 (Tanja) Algemene Informatie

Wat doen we: - het opzetten van castratie/sterilisatie programma's voor de zwerfhonden en katten - een efficiënte en goede samenwerking met de plaatselijke overheden - voorlichting geven op scholen en aan de bevolking - het zoeken naar geschikte baasjes voor onze honden in het asiel - verwerven van fondsen, goederen en voorzieningen ten behoeve van dieren in Bosnië.

Zivka

DogWalkTrail steunt de organisatie ook nog met de adoptie van een hondje op afstand. Suze en Fred reizen regelmatig naar Bosnie en geven dan een update over hoe het gaat met ZIVKA. Zo heet het adoptiehondje van DogWalkTrail. Je krijgt iedere keer als zij daar zijn geweest foto‘s en informatie hoe het nu gaat met je hondje.

Stichting Bosnie is ook regelmatig op events en beurzen aanwezig. Zeker zijn ze weer aanwezig bij
DogWalkTrail happening in november 2016. Daar kun je natuurlijk ook alles vragen over een adoptie hondje.
 
DogWalkTrail Steunt Stichting Dierenopvang Bosnie
 
Willen jullie ook een hondje adopteren op afstand?
Kijk op de site van stichting Bosnie voor meer informatie

Hondenopvang.com
 
Samenwerkende bedrijven>
 
We hebben nog veel meer lieve mensen waar we al vele jaren graag mee samenwerken. Kijk onder deze link voor meer:

Hondenitems
Terug naar boven