Pensionkamer Ealuk’s Tipi

 
Deze kamer hoort bij appartement Bucks en wordt alleen als aparte kamer gebruikt tijdens de groepsweken.
 
Pensionkamer Ealuk’s Tipi
 
Ealuk is de Saarloos Wolfhond van onze medewerkster Annuska. De naam van Ealuk is een indianen naam en haar echte wolfachtige uiterlijk speelt in de indianen wereld in vele plaatjes een grote rol. Meer dan genoeg redenen om deze kamer Ealuk’s tipi te noemen.
 
Pensionkamer Ealuk’s Tipi
 
Ealuk ’s Tipi is een kamer die geheel in het teken staat van Indianen met hun tipi’s en kano’s. DogWalkTrail is ooit begonnen in de Ardennen en daar speelden tipi tenten en kanovaren met de hond een grote rol. Dit doen we overigens nog steeds bij DogWalkTrail België. …
 
Pensionkamer Ealuk’s Tipi
 
De kamer heeft een 2-persoonsbed wat iets verhoogd is waardoor er onder het bed een honden bed is ontstaan. De plaats kan ook afgesloten worden zodat er een bench ontstaat. Aan de zijkant is er onder het bed plaats voor het opbergen van spullen. Naast het bed is een kleine tipi geplaatst wat dient als honden bed voor de hele kleine hondjes. De kamer heeft een eigen douche en een toilet en een eigen balkon. Er staat een kleine waterkoker en koffiemachine en een klein elektrisch koelboxje om wat blikjes in koud te houden.

Er zijn naast de leuke honden bedden ook water en voerbakken aanwezig. Kortom ook de hond kan heerlijk genieten van de vakantie. De kamer heeft tv.

Natuurlijk kan je gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.

Foto’s van deze kamer: https://myalbum.com/album/wqBWi0sI9nmE

 
Pensionkamer Ealuk’s Tipi
Terug naar boven