Studio Sesi Snow

Sesi is de jongste Malamute van François en Bianca en heeft officieel de naam Sesi Snow. Sesi is dol op de sneeuw. De fokker had als leuk idee om alle hondjes van moeder Snow dan ook te vernoemen naar iets met sneeuw. Sesi heeft net als Tikaani ook een Inuit naam en deze betekent dan ook sneeuw dus het  thema is wit en sneeuw in dit appartement.
 
Studio Sesi Snow
 
In studio (klein appartement) Sesi’s Snow begeef je je in een witte wereld. Het is een klein maar heel knus studiootje met schuine dak waar je een kleine gezellige huiskamer hebt met een hoekje waar je iets op kunt warmen d.m.v. 2 pits kookpaatje en waar je koffie en thee kunt zetten en er is op aanvraag mogelijkheid om  een klein mini koelkastje te laten plaatsen om een fles drinken en wat beleg koud te houden. Er is dus geen keuken in deze studio. Dus voor uitgebreidere maaltijden ben je aangewezen op bistro Sky’s Vergnugen of op een restaurant in het dorp of de nabije omgeving. In het appartementje bevindt zich een aparte kleine slaapkamer met direct daar aan vast een kleine badkamer. De studio wordt voorlopig verhuurd als aanleun woning van appartement Utah. In de toekomst kan het zijn dat er een eigen opgang komt door middel van een buitentrap. Natuurlijk zal dit worden vermeld op deze site.
Het appartement heeft leuke hondenbedden en waterbakken. Mocht je graag een bench willen lenen dan kun je dit aanvragen.
 
Studio Sesi Snow
 
De slaapkamer heeft tv en er is natuurlijk gratis Wifi.

Je kunt gebruik maken van de gezellige gezamenlijke hondentuin, lekker genieten op het  terras van ons DogWalkTrail Cafe of genieten in de lounge... In de avond kan er worden gegeten in de kleine maar fijne Bistro “Sky’s Vergnügen” welke zich ook op de begane grond bevindt.
 
Studio Sesi Snow
 
Foto’s van Sesi snow: https://myalbum.com/album/QP9OKdJUhoFX

Prijs: € 500,00 per week. Exclusief 1x schoonmaakkosten € 50,00 en € 1,15 toeristenbelasting p.p.p.n.

De weekprijs is inclusief deelname aan een blauwe (makkelijke) wandeling op zondag (evt maandag) van maximaal 2 1/2 uur om kennis te maken met de DogWalkTrail wandelingen (is natuurlijk niet verplicht)

Sesi snow is via een tussendeur makkelijk te verbinden met appartement Utah. Kijk op de site bij appartement Utah naar de mogelijkheden.
 
Studio Sesi Snow
Terug naar boven